Services

Digitalisering

Op zoek naar manieren om digitaal les te geven? Maar verdwaald in alle mogelijkheden? Leer hier hoe digitaal lesgeven omgezet kan worden van “digitale boeken lezen” tot “interactief leren”

Training & Consult

Vernieuwing in uw onderwijs nodig? Overweeg een consult en train uw eigen professionals tot awesome professionals​

Cursussen &
E-learnings

Een cursus of een online cursus nodig? Wij helpen bij de vormgeving of kunnen zelfs de hele cursus uit handen nemen in allerlei awesome onderwerpen

Wat klanten over ons zeggen

Onze ervaringen

Bestaande cursussen van Awesome Classes

"Beroepsorientatie cursus: 8.8 uit 10" 
"Presentatievaardigheden cursus: 9.0 uit 10"

Benieuwd naar andere cursussen of een nieuwe cursus opzetten?

Awesome Classes hebben een nieuwe vorm van presentatievaardighedencursus ontworpen welke een zichtbare verbetering in vaardigheden laat zien aan de studenten. Tim en Rick hebben laten zien innovatieve en charismatische docenten te zijn met een focus op de ontwikkeling van de studenten. Daarbij letten ze op de schakeling van theorie naar praktijk en ruimte latend voor de student om het op hun eigen manier te bereiken.

Renee Slater

Programme Manager - Erasmus University

De cursus van Awesome Classes heeft me echt geholpen in de voorbereiding op mijn zoektocht naar een baan. Rick en Tim hebben mij gemotiveerd door ervaringen uit hun levens te combineren met theoretische tools en methodes van sollicitatie. Na de cursus is het me gelukt om een baan te krijgen bij één van de grootste scheepvaartbedrijven van Europa!

Thomas Röwekamp

Student - Sales Trainee

"De cursus was niet alleen informatief, maar ook heel interactief" "De hele cursus in zijn geheel was heel goed georganiseerd in sessies" "De constante feedback was heel nuttig omdat het veel verschillende perspectieven op onze persoonlijkheid gaf."

Studenten over Presentatievaardigheden

Beoordeling: 8.8 uit 10 en studenten geven voor 80% aan zichtbaar verbeterd te zijn in hun vaardigheden.

"De creatieve manier waarop de trainers oefeningen doen en voorbeelden geven heeft me enorm geholpen bij het vinden van een baan" "De interactieve manier van de cursus geeft het een ander gevoel dan andere cursussen"

Studenten over Beroepsorientatie

Beoordeling: 9,0 uit 10 en 100% geeft aan de netwerktips, doelstellingen en oefengesprekken te hebben toegepast.

Ik had de kans om een persoonlijke ontwikkelingscursus te volgen van Awesome Classes tijdens mijn Master studie. Rick is een hele vriendelijke en rechtdoorzee kerel die kijkt naar een probleem en oplossingen vindt. Tim heeft me enorm geholpen met mijn sollicitaties en met behulp van zijn toewijding is het me gelukt om een baan te vinden 3 maanden vóór het einde van mijn studie! Dankjewel!

Dimitrios Demiris

Student - Trainee at DFDS

Awesome Classes

Training & Consult

Vernieuwing in uw onderwijs nodig? Overweeg een consult en train uw eigen professionals tot awesome professionals.

Met behulp van onze ervaring in het leerproces analyseren wij onderwijsinstellingen en hun methodes om hun te helpen bij modernisatie, herorganisatie of andere innovaties.

"We MOETEN meer formatief toetsen! richten op de growth mindset! coachend lesgeven! "

Een greep uit de alledaagse doelstellingen die veel onderwijsinstellingen op zich nemen. Maar wat er vervolgens veel fout gaat, is dat er lukraak aan dit soort doelen begonnen wordt. Een verandering in de doelstelling van elke organisatie begint bij een goede analyse en samenwerking van het personeel.

Intake

Uw onderwijsinstelling wil een nieuwe manier van onderwijs opzetten, herorganiseren, of uw docenten of professionals trainen. Tijdens een gesprek zullen we uw problemen en uw doelen bespreken, om duidelijk te krijgen wat u precies voor ogen heeft. Daarna gaan we over op het consult.

Consult

Tijdens het consult bezoeken wij uw organisatie, lezen wij ons in in uw lesmethode en analyseren wij de huidige situatie. Die vergelijken wij vervolgens met uw onderwijsdoelen en zo komen wij met een plan om die doelen te verwezenlijken. Een rapport zal geleverd worden met een advies om daar voor te zorgen.

Training

Het consult wordt afgerond met het trainen van de werknemers in uw organisatie. Met gerichte cursussen en trainingsmethodes helpen wij uw professionals, om uiteindelijk het roer volledig door hen te laten draaien op de manier die u voor ogen heeft.

"Hoe leren studenten digitale vaardigheden? op een interactieve manier? zonder afleiding? "

Een greep uit de alledaagse blokkades die komen kijken bij digitaal onderwijs. Met de juiste analyse en tools kunnen die blokkades overwonnen worden. 

Intake

Uw onderwijsinstelling wil meer met digitale middelen gaan lesgeven. Tijdens een gesprek wordt er gekeken naar de doelstellingen van uw organisatie, en hoe de digitale middelen u zouden kunnen ondersteunen. Vervolgens gaan we over op het consult.

Consult

Tijdens het consult wordt uw onderwijsinstelling bezocht om er achter te komen hoe er les gegeven wordt. Met de doelstellingen in achtnemend, wordt er een adviesrapport opgesteld met de verschillende digitale leeromgevingen en/of leermiddelen.

Begeleiding

Ter afronding van het consult wordt het advies gepresenteerd met de verschillende digitale mogelijkheden. Daarmee start de begeleidingsfase. Onze ervaren docenten zullen helpen bij de gewenning aan de nieuwe digitale middelen.

Awesome Classes

Digitalisering

Op zoek naar manieren om digitaal les te geven? Maar verdwaald in alle mogelijkheden? Toch kan digitaal lesgeven omgezet worden van “digitale boeken lezen” tot “interactief leren”

Awesome Classes

Cursussen &
E-learnings

Een cursus of een online cursus nodig? Wij helpen bij de vormgeving of kunnen zelfs de hele cursus uit handen nemen in allerlei awesome onderwerpen.

Door een verscheidenheid aan achtergronden in ons team kunnen we over bijna elk onderwerp een cursus opzetten. Onze ervaring in het onderwijs zorgt voor variatie in werkvormen, digitale middelen, en gerichte feedback voor het gewenste resultaat.

Bestaande cursussen

Awesome Classes heeft op dit moment twee bestaande cursussen:
- Beroepsorientatie en sollicitatietraining
- Presentatievaardigheden
Lees hier hoe onze cursussen beoordeeld worden

Nieuwe cursus opzetten

Wilt u of uw organisatie een nieuwe cursus opzetten voor werknemers of studenten? Met onze ervaring in het leerproces en verschillende trainings- en onderwijsmethoden zetten wij een interactieve, effectieve, maar ook leuke cursus op.

E-learning opzetten

Wilt u uw cursus liever volledig digitaal maken? Een cursus kan met behulp van digitale middelen worden omgezet tot een E-learning. Deze digitale cursus kan volledig op afstand en naar de eigen planning door de deelnemers worden voltooid, terwijl de beoordeling nog steeds gecontroleerd bij de docenten blijft.