Wie zijn wij?

Onze visie

Waarom Awesome Classes? Awesome staat voor geweldig, en Classes… spreekt voor zich. Wij maken het onze missie om de hedendaagse klassen en lessen weer geweldig te maken.

Het onderwijs in Nederland, maar zelfs wereldwijd, staat voor een hoop uitdagingen. Digitalisering gaat gepaard met nieuwe manieren van lesgeven, maar ook met veel afleiding en zelfs psychische problemen onder studenten. Persoonsvorming en -ontwikkeling staan hoog in het vaandel, maar verdrinken in de grote hoeveelheden toetsen. Feedback is belangrijk maar veroorzaakt vaak een fixed mindset.
Awesome Classes zet zich in voor het verbeteren van het onderwijs. Wij staan voor digitalisering met nuance, persoonsvorming door middel van interactie, en feedback voor persoonlijke ontwikkeling. 

Awesome Classes is een onderneming van verschillende (oud-)docenten. Op dit moment zijn de actieve ondernemers Rick Bosch van Drakestein en Tim Haarlemmer. Samen zetten ze zich in om cursussen en e-learnings te ontwikkelen en te geven voor verschillende organisaties in Nederland. 

experts in onderwijs

Rick Bosch van Drakestein

Docent en Coach

Rick is werkzaam als HBO-docent op de lerarenopleiding en als flexdocent in het voortgezet onderwijs. Met die ervaring zet hij zich bij Awesome Classes in om op landelijk niveau  het onderwijs te verbeteren. Dit pakt hij aan door middel van trainingen aan andere docenten op het gebied van didactiek, pedagogiek, maar ook door cursussen op te zetten en te geven aan studenten van verschillende achtergronden.

Tim Haarlemmer

Coach en Trainer

Tim specialiseert zich in de innovatie van het leren en de ontwikkeling van gezondheid. Hij focust daarbij op gedragsverandering en ‘transfer’ (van leren naar presteren). Hij combineert het beste van traditionele methoden met de nieuwste tools om de grootste effectiviteit te halen.